דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיתה תימנית

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את הקמח, הסוכר המלח, השמרים והמים, ולהניח בצד להתפחה.
  • 2 כשהבצק מתחיל להעלות בועות להוסיף את אבקת האפייה, לערבב ולהתפיח כחצי שעה נוספת.
  • 3 לחמם מחבת עם מעט שמן, למזוג לתוכה כמות של כוס מהעיסה ולטגן רק צד אחד עד שהפיתה יוצאת מחוררת.
  • 4 הלחוח מוכן - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)335157
חלבונים (גרם)8.33 3.91
פחמימות (גרם)6330
מתוכן סוכרים (גרם)1.25 0.59
שומנים (גרם)5.43 2.55
מתוכם שומן רווי (גרם)0.35 0.16
נתרן (מ"ג)427.15200.31
מים (גרם)119.8856.22
ויטמין B (מק"ג)0.240.11
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)3.791.78
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)1.210.57
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.090.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.1% 10.8% 82.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.