דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (12-16 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה ערבי קל להכנה
כנאפה מתוק מהמטבח הערבי
  • 1 בקערה לערבב את אטריות הקדאיף עם החמאה ולחלק לשניים. חצי אחד להניח על תבנית פיירקס עגולה מס` 28 ולהדק קלות.
  • 2 לערבב את הגבינות עם מי ורדים וסוכר הוניל. לפזר את תערובת הגבינות בצורה אחידה מעל האטריות שבתבנית, ולפזר את שאר האטריות על הגבינות בצורה אחידה.
  • 3 לאפות בתנור בחום של 180 למשך כ- 35 דקות או עד שהכנאפה מזהיב.
  • 4 לבשל כרבע שעה את מצרכי סירופ הסוכר על להבה נמוכה. להניח את הכנאפה המוכן על כלי הגשה, לפזר את הפיסטוקים ולמזוג מעל את סירופ הסוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס עגולה מס` 28 (כדי שהסירופ יישאר בתבנית).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 21.3% 16.5% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב