מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על שילוב של אגסים ביין אדום, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
- 1 קולפים את האגסים ומשאירים את העוקץ.
- 2 בסיר מחממים יין אדום, מים, סוכר ומקל קינמון, עד להמסה מלאה של הסוכר.
- 3 מוסיפים את האגסים כך שיכוסו בנוזל ומרתיחים.
- 4 מבשלים על אש נמוכה למשך כ- 20 דקות, עד שהאגסים רכים אך לא יותר מדי. מוציאים את מקל הקינמון.
- 5 מצננים ומכניסים למקרר עם הנוזלים.
- 6 מגישים קר בתוספת גלידת וניל.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
0.3% |
1.1% |
89.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב