דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פירה צהוב
פירה נהדר ומקורי
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות. להרתיח בסיר את תפוחי האדמה עם מים (שיהיו לפחות 2 ס"מ מגובה תכולת הסיר) למשך כ- 20 דקות. לסנן את המים ולהשאיר 3/4 כוס ממי הבישול.
  • 2 להנמיך את האש ולהוסיף את המחמאה ושאר התבלינים. לערבב היטב עד שהמחמאה נמסה והפירה מקבל גוון יפה.
  • 3 לכבות את האש ולמעוך לפירה צהוב וטעים.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מי ציר תפוחי האדמה. ניתן לוותר על המרגרינה ולהכין עם חמאה (אותה כמות) או להחליף בכפית שמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 6.1% 7% 79.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב