דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקרקרים ובתבנית האפייה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרקרי בריאות
קרקר בריא, מישהו?
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הקרקרים. זה ייראה כמו מרק קמח וזה בסדר.
  • 3 שמים נייר אפייה במגש האפייה ומשמנים אותו מעט (בעזרת ריסוס או מריחה, מה שיש לכם בבית). מעבירים את התערובת אל תבנית התנור, ובעזרת גב של כפית או מרית משטחים את התערובת עד כמה שאפשר.
  • 4 מפזרים את הפרג ואופים בתנור שחומם מראש למשך למשך כ- 12 דקות. מוציאים את התבנית ובעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה חורצים ריבועים. מחזירים לתנור לעוד כ- 45 דקות עד שהריבועים יבשים (אתם תראו שהם נפרדים אחד מהשני). שומרים בצנצנת אטומה.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 אפשר לשחק עם התוספות: שומשום שחור, זרעי דלעת וכדומה.
  • 2 במקום קמח כוסמין מלא אפשר להשתמש בקמח מלא או קמח לבן.
  • 3 שלב החיתוך חשוב היות ואם לא עושים אותו בשלב הזה הקרקרים יהיו קשים מדי לחיתוך נקי.
  • 4 מי שאוהב את הקרקרים יותר דקים יכול לפצל לשתי תבניות ואז זמן האפייה השני יהיה כ- 25 דקות והאפייה בטורבו (כשמדי פעם הופכים בין המגשים).

ציוד נדרש: תבנית תנור גדולה (34X41).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 25.5% 16.3% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב