מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נפלא של מרכיבים בלחם
- 1 להעביר אל קערת המיקסר את כל המצרכים מלבד המלח והמים, ללוש במשך כ- 3 דקות, להוסיף את המלח וגם את המים בהדרגה ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק.
- 2 להעביר את הבצק אל קערה מקומחת, לכסות עם מגבת לחה ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח.
- 3 לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, לעצב לכיכרות לחם, להניח בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ולהתפיח כחצי שעה נוספת.
- 4 לחרוץ בעזרת סכין חדה על הלחמים ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 210 מעלות למשך כ- 15 דקות עם קערית מים רותחים בתוך התנור. לאחר מכן, להוציא את הקערית, להנמיך ל- 190 מעלות ולהמשיך לאפות כ- 15 דקות נוספות. מתקבל לחם אגוזים ושום פשוט מושלם!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להקפאה. לא מומלץ לפרוס את הלחם כשהוא רק יוצא מהתנור, אלא להמתין כשעה.
ציוד נדרש: מיקסר.
הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. ניתן להוסיף גם שום כתוש טרי - אני פחות אוהבת כי הטעם כך יותר מדי דומיננטי לטעמי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
20% |
12.4% |
66.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב