לביבות תפוחי אדמה קלות וטעימות
1. לקלף את תפוחי האדמה הקטנים, לבשל במים, לסנן ולמעוך לפירה.
2. לקלף את תפוחי האדמה הגדולים ולגרר בפומפייה גסה.
3. לערבב היטב את כל המצרכים בקערה (למעט השמן לטיגון) עד לאיחוד.
4. ליצור לביבות בגודל הרצוי ולטגן במחבת עם השמן החם משני הצדדים.
5. להניח את הלביבות המטוגנות על גבי נייר סופג ולאחר התקררות קלה להעביר לכלי הגשה.
6. בתיאבון
זמן ההכנה כולל גם את זמן בישול תפוחי האדמה הקטנים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.