מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה קלות וטעימות
- 1 לקלף את תפוחי האדמה הקטנים, לבשל במים, לסנן ולמעוך לפירה.
- 2 לקלף את תפוחי האדמה הגדולים ולגרר בפומפייה גסה.
- 3 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה (למעט השמן לטיגון) עד לאיחוד.
- 4 ליצור לביבות בגודל הרצוי ולטגן במחבת עם השמן החם משני הצדדים.
- 5 להניח את הלביבות המטוגנות על גבי נייר סופג ולאחר התקררות קלה להעביר לכלי הגשה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה כולל גם את זמן בישול תפוחי האדמה הקטנים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6% |
21.5% |
5.7% |
66.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב