דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שילדים אוהבים
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שילדים אוהבים
לביבות תפוחי אדמה קלות וטעימות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה הקטנים, לבשל במים, לסנן ולמעוך לפירה.
  • 2 לקלף את תפוחי האדמה הגדולים ולגרר בפומפייה גסה.
  • 3 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה (למעט השמן לטיגון) עד לאיחוד.
  • 4 ליצור לביבות בגודל הרצוי ולטגן במחבת עם השמן החם משני הצדדים.
  • 5 להניח את הלביבות המטוגנות על גבי נייר סופג ולאחר התקררות קלה להעביר לכלי הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל גם את זמן בישול תפוחי האדמה הקטנים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)44136
חלבונים (גרם)0.53 1.64
פחמימות619
מתוכן סוכרים (גרם)0.27 0.81
שומנים (גרם)2.01 6.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.2 0.61
נתרן (מ"ג)132.47406.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.56 1.71
מים (גרם)23.2671.28
ויטמין B (מ"ג)0.682.08
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.41.24
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.788.51
ויטמין C (מ"ג)2.236.84
ויטמין E (מ"ג)0.571.76
ויטמין K (מק"ג)0.631.93
סידן (מ"ג)2.688.2
ברזל (מ"ג)0.10.3
מגנזיום (מ"ג)6.219
זרחן (מ"ג)12.538.33
אבץ (מ"ג)0.080.25
אשלגן (מ"ג)101.43310.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.44.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.394.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.310.96

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 21.5% 5.7% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?