דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שילדים אוהבים
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות שילדים אוהבים
לביבות תפוחי אדמה קלות וטעימות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה הקטנים, לבשל במים, לסנן ולמעוך לפירה.
  • 2 לקלף את תפוחי האדמה הגדולים ולגרר בפומפייה גסה.
  • 3 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה (למעט השמן לטיגון) עד לאיחוד.
  • 4 ליצור לביבות בגודל הרצוי ולטגן במחבת עם השמן החם משני הצדדים.
  • 5 להניח את הלביבות המטוגנות על גבי נייר סופג ולאחר התקררות קלה להעביר לכלי הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל גם את זמן בישול תפוחי האדמה הקטנים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)44136
חלבונים (גרם)0.53 1.64
פחמימות (גרם)619
מתוכן סוכרים (גרם)0.27 0.81
שומנים (גרם)2.01 6.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.2 0.61
נתרן (מ"ג)132.47406.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.56 1.71
מים (גרם)23.2671.28
ויטמין B (מ"ג)0.682.08
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.41.24
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.788.51
ויטמין C (מ"ג)2.236.84
ויטמין E (מ"ג)0.571.76
ויטמין K (מק"ג)0.631.93
סידן (מ"ג)2.688.2
ברזל (מ"ג)0.10.3
מגנזיום (מ"ג)6.219
זרחן (מ"ג)12.538.33
אבץ (מ"ג)0.080.25
אשלגן (מ"ג)101.43310.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.44.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.394.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.310.96

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 21.5% 5.7% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?