מאפינס טבעוני מיוחד וטעים
1. משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים לכ- 10 דקות ולסנן היטב.
2. חותכים את הטופו לקוביות גדולות וטוחנים בבלנדר או במעבד מזון ביחד עם כוס וחצי מים עד לקבלת נוזל דליל ואחיד.
3. מוסיפים אל הבלנדר את העגבניות המיובשות המסוננות ומפעילים כמה פולסים.
4. מערבבים בקערה את הקמח המלא, אבקת האפייה, המלח והאורגנו.
5. מוסיפים לקערה את קרם הטופו ושמן הזית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם בצקי אבל לא סמיך מדי (כזה שאפשר לקחת ממנו כף בקלות, מזכיר מרקם של חומוס. ניתן להוסיף עוד כחצי כוס מים לפי הצורך).
6. מוזגים מהתערובת למנג`טים מסודרים בתבנית שקעים.
7. אופים במשך כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-נמוך של 180 מעלות עד להשחמה והתייצבות (תלוי בתנור). מקררים היטב לפני ההגשה.
8. בתיאבון