דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס עגבניות מיובשות טבעוני
מאפינס טבעוני מיוחד וטעים
  • 1 משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים לכ- 10 דקות ולסנן היטב.
  • 2 חותכים את הטופו לקוביות גדולות וטוחנים בבלנדר או במעבד מזון ביחד עם כוס וחצי מים עד לקבלת נוזל דליל ואחיד.
  • 3 מוסיפים אל הבלנדר את העגבניות המיובשות המסוננות ומפעילים כמה פולסים.
  • 4 מערבבים בקערה את הקמח המלא, אבקת האפייה, המלח והאורגנו.
  • 5 מוסיפים לקערה את קרם הטופו ושמן הזית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם בצקי אבל לא סמיך מדי (כזה שאפשר לקחת ממנו כף בקלות, מזכיר מרקם של חומוס. ניתן להוסיף עוד כחצי כוס מים לפי הצורך).
  • 6 מוזגים מהתערובת למנג`טים מסודרים בתבנית שקעים.
  • 7 אופים במשך כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-נמוך של 180 מעלות עד להשחמה והתייצבות (תלוי בתנור). מקררים היטב לפני ההגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם משתמשים בעגבניות מיובשות בשמן - לסנן את השמן ולהשרות במים ככתוב במתכון. ניתן להוסיף גרעיני דלעת טבעיים לפני האפייה לקישוט.

ציוד נדרש: בלנדר או מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 10.7% 20% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב