מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מרסקים את הביסקויטים והחלבה.
- 2 ממיסים את החמאה ומוסיפים לתערובת.
- 3 יוצרים עיסה ומשטחים על תבנית עגולה 24-26.
- 4 מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג והסוכר.
- 5 מוסיפים את הגבינות.
- 6 יוצקים על הביסקויטים המרוסקים בתבנית.
- 7 מפזרים את פרוסות השקדים לקישוט.
ציוד נדרש: תבנית עגולה 24-26.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
43.7% |
10.7% |
44% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב