דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת פתי בר במילוי שמנת מתוקה
  • 1 ממיסים שוקולד מריר (250 גרם), שמנת מתוקה (250 מ"ל), קקאו, תמצית וניל וסוכר במיקרו, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 מרסקים את הפתי בר לפירורים דקים ויוצקים את תערובת השוקולד לפתי בר.
  • 3 משטחים את התערובת על נייר אפייה ומקררים.
  • 4 מקציפים את חומרי המלית (250 מ"ל שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב) ומורחים את המלית על בסיס העוגה.
  • 5 מגלגלים את הרולדה ונעזרים בנייר אפייה כדי להדק את הרולדה.
  • 6 ציפוי - ממיסים במיקרו שוקולד מריר (150 גרם) ושמנת מתוקה (150 מ"ל), מערבבים ויוצקים על הרולדה.
  • 7 מכניסים למקרר ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.7% 5.2% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב