מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת נהדרת לארוחה
- 1 להרתיח מים בסיר עם מעט מלח ולחלוט את השעועית הירוקה למשך כ- 10 דקות עד להתרככות (אך לא מדי). לסנן את השעועית ולהעביר למי קרח לעצירת הבישול.
- 2 לערבב היטב בצנצנת או בשייקר את רוטב הסויה, הצ`ילי המתוק, הטריאקי, שמן הזית, הסילאן, רכז הרימונים, שמן הבוטנים ושן השום הכתושה.
- 3 להעביר את השעועית הירוקה למחבת/לווק על אש גבוהה, למזוג מעל את הרוטב ולערבב היטב/להקפיץ למשך כ- 3-4 דקות (לקראת הסוף להוסיף את השומשום ולערבב היטב).
- 4 להגיש חם - טעים טעים
ציוד נדרש: מחבת/ווק.
התבלינים והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.4% |
18.7% |
11.2% |
55.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב