דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הטראפלס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טראפלס קפה
פינוק שוקולד קפה אמיתי
  • 1 בקלחת קטנה מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה והקפה. כאשר רותח יוצקים את השמנת על השוקולד, מערבבים בעזרת מטרפה עד שהשוקולד נמס, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
  • 2 מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 30x30 מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לקירור למשך לילה להתייצבות.
  • 3 לאחר לילה משחררים מהתבנית, חותכים לכ- 35 קוביות, מגלגלים כל קובייה לכדור ומניחים בצד.
  • 4 הכנת הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב לתערובת חלקה ומבריקה.
  • 5 בעזרת מזלג טובלים כל כדור בשוקולד המומס ומעבירים מיד לנייר אפייה עד שמתקשה (או מעבירים לקירור למספר דקות). לאחר הקירור טובלים כל כדור באבקת הקקאו ומסדרים בכלי הגשה. מתקבלים טראפלס שוקולד וקפה מושלמים שאתם חייבים לנסות!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת הרתחה וקירור. זמן ההכנה אינו כולל את זמן התייצבות תערובת השוקולד במקרר למשך לילה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 46.3% 7.1% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.92 (0.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב