דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2.58 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת שזיפים
ריבת שזיפים ביתית
  • 1 לשטוף את השזיפים.
  • 2 לגלען ולחלק ל- 4 או ל- 2 - איך שאוהבים.
  • 3 להכניס לסיר את השזיפים.
  • 4 לשפוך מעל את הסוכר.
  • 5 להוסיף את המים ולערבב בעדינות.
  • 6 כשרותח, לערבב ולהנמיך את האש, להיזהר שהריבה לא תגלוש.
  • 7 לבשל בערך שעה וחצי עד שהריבה הופכת להיות סמיכה.
  • 8 אם נוצר קצף להוציא אותו.
  • 9 לאחר שמוכן, לכבות את האש, לקרר ולהעביר לצנצנות מתאימות.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ריבה טעימה ביותר כממרח על לחם טרי עם מזולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 0.7% 1.8% 93.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב