דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

99 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורטייה דלה בקלוריות ומלאה בחלבון
טורטיית חלבון קלה וטעימה
  • 1 בשייקר/בלנדר טוחנים את המצרכים לתערובת אחידה (מלבד השמן).
  • 2 משמנים קלות את המחבת ומוזגים את התערובת.
  • 3 מטגנים מכל צד ולבסוף עוטפים במגבת למשך כמספר דקות. העיטוף במגבת הינו שלב חשוב ביותר שסופח את הלחות ויגרום לזה להיות ממש טורטייה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לתבל במה שאוהבים: זעתר, אורגנו, פפריקה וכדומה.

ציוד נדרש: שייקר/בלנדר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 29.9% 29.6% 40%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב