דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב ברוטב סויה ושומשום
סלט כרוב לבן ברוטב סויה, חומץ ושומשום
  • 1 יש לרחוץ את הכרוב ולחתוך לחתיכות גסות.
  • 2 בקערה להוסיף את השמן, רוטב הסויה, החומץ והסוכר, ולערבב היטב.
  • 3 לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הכרוב ולערבב.
  • 4 לפזר שומשום מעל ושוב לערבב.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את השומשום ניתן גם לקלות וניתן גם להוסיף צנוברים מעל.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לשאר סלטי הכרוב, זה הסלט עם מעט קלוריות, ניתן להפחית עוד קלוריות בהורדת הסוכר ושימוש בממתיק במקום, והפחתת השמן ל-5 כפות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 29.1% 10.1% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב