דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המקלונים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם שום
לחם שום ואורגנו ביתי וטעים
  • 1 למיקסר עם וו לישה מוסיפים את הקמח, השמרים והסוכר, ומערבבים במשך כחצי דקה. מוסיפים בהדרגה את המים ולאחר מכן את שמן הזית. לשים כ- 8 דקות על מהירות בינונית. 2 דקות לפני הסוף מוסיפים את המלח ועשבי התיבול הקצוצים.
  • 2 מוציאים את הבצק ומעבירים לקערה. מתפיחים כשעה וחצי או עד להכפלת הנפח מכוסה במגבת.
  • 3 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים, מרדדים קלות כל חלק לעיגול (יחסית עבה) וחותכים עם גלגלת של פיצה למקלונים ארוכים.
  • 4 מעבירים את המקלונים לתבנית עם נייר אפייה ומתפיחים התפחה שנייה למשך כ- 20 דקות.
  • 5 מערבבים את כל מרכיבי הציפוי בקערה קטנה ומורחים את תערובת הציפוי על כל מקלון.
  • 6 אופים בתנור שחומם לחום של 240 מעלות למשך כ- 18 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

הערך התזונתי לא כולל את האורגנו. כמות המצרכים ניתנת לשינוי לפי האהבה לשום ולאורגנו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 16.8% 9.9% 73.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב