דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקוטה פסיפלורה אקזוטית
פנקוטה איטלקית מושלמת
  • 1 מכינים את הג`לטין שעתיים לפני הכנת הפנקוטה: מערבבים היטב את אבקת הג`לטין עם המים הקרים ומעבירים להתייצבות במקרר.
  • 2 בסיר מביאים לרתיחה קלה (ביעבוע ראשוני) את כל המרכיבים מלבד הג`לטין ומחית הפסיפלורה. מורידים מהאש, מוסיפים את הג`לטין ומערבבים עד שנמס.
  • 3 זהו - זה מוכן! מוזגים לכלים ומקררים כמה שעות במקרר. לאחר שהתייצבה מניחים על הפנקוטה ממחית הפסיפלורה.
  • 4 אפשר להוסיף קוקוס טחון קלוי, וכל פרי או תוספת שרק תרצו. אפשר גם להגיש בתוך כלי ואפשר לחלץ מהכלי ולהגיש פנקוטה הפוכה על צלחת הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כלי הגשה לפנקוטה.

שיטת ההכנה כוללת גם קירור. זמן ההכנה כולל את זמן התייצבות הפנקוטה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 50.2% 6.4% 36.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.16 (1.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב