דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סושי טאקו
אתם הולכים להתמכר למנה הזאת
  • 1 להכין את האורז לסושי לילה מראש (שימו לב: למתכון הזה צריך כוס אחת של אורז לסושי מבושל).
  • 2 להשרות את קוביות הסלמון ברוטב סויה וטריאקי (ניתן להשאיר נא או לצרוב מעט במחבת).
  • 3 לטרוף היטב יחד את קמח הטמפורה ומי הסודה.
  • 4 לטבול את האצות בטמפורה ולטגן בשמן החם במחבת (כ- 2 כוסות שמן לטיגון - ראו מידע נוסף). לחכות מעט לצלייתן וליצור צורה של טאקו (או להעביר לכלי שיכול לעזור בצורה).
  • 5 להרכיב את המנה: בתוך האצה נשים את האורז, הדג, מיונז יפני, רוטב סריראצ`ה חריף, מלפפונים בחומץ, שומשום, קצח וקצת ירוקים (כוסברה או פטרוזיליה). אחחחחח הקריספ שיוצא - מגישים ישר!
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את שאר המרכיבים של האורז המוכן לסושי והתוספות השונות להרכבת המנה. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת באצות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה יותר של שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 21% 30.3% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב