דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אתם הולכים להתמכר למנה הזאת

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכין את האורז לסושי לילה מראש (שימו לב: למתכון הזה צריך כוס אחת של אורז לסושי מבושל).
  • 2 להשרות את קוביות הסלמון ברוטב סויה וטריאקי (ניתן להשאיר נא או לצרוב מעט במחבת).
  • 3 לטרוף היטב יחד את קמח הטמפורה ומי הסודה.
  • 4 לטבול את האצות בטמפורה ולטגן בשמן החם במחבת (כ- 2 כוסות שמן לטיגון - ראו מידע נוסף). לחכות מעט לצלייתן וליצור צורה של טאקו (או להעביר לכלי שיכול לעזור בצורה).
  • 5 להרכיב את המנה: בתוך האצה נשים את האורז, הדג, מיונז יפני, רוטב סריראצ`ה חריף, מלפפונים בחומץ, שומשום, קצח וקצת ירוקים (כוסברה או פטרוזיליה). אחחחחח הקריספ שיוצא - מגישים ישר!
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את שאר המרכיבים של האורז המוכן לסושי והתוספות השונות להרכבת המנה. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת באצות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה יותר של שמן.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)378205
חלבונים (גרם)19.48 10.57
פחמימות (גרם)4826
שומנים (גרם)11.73 6.37
מתוכם שומן רווי (גרם)1.81 0.98
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.04
כולסטרול (מ"ג)37.8 20.52
נתרן (מ"ג)272.58147.98
סיבים תזונתיים (גרם)0.1 0.06
מים (גרם)38.8521.09
ויטמין B (מ"ג)6.413.48
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.832.62
ויטמין B5 (מ"ג)0.890.48
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.411.07
ויטמין B12 (מק"ג)1.680.91
ויטמין C (מ"ג)2.221.21
סידן (מ"ג)94.89
ברזל (מ"ג)0.20.11
מגנזיום (מ"ג)189.77
זרחן (מ"ג)151.282.08
אבץ (מ"ג)0.260.14
אשלגן (מ"ג)230.4125.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.661.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.40.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.661.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.230.67

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 14.8% 24.6% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.