דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מהיום תדעו איך מכינים אורז סושי בצ`יק צ`אק

מצרכים למתכון

984 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את האורז במים כחצי שעה ולסנן.
  • 2 להעביר את האורז המסונן לסיר, להוסיף את 2.5 כוסות המים, להגביר לאש גבוהה ולערבב בעזרת כף עץ (לא להשתמש כלל בכף מתכת רגילה כדי לא "לפצוע" את האורז) כל 1-2 דקות עד לרתיחה. כשהמים רותחים להנמיך את האש לבינונית ולכסות את הסיר.
  • 3 לבשל את האורז למשך כ- 8 דקות או עד שאין יותר מים. להעביר את האורז לכלי לצינון בעזרת כף העץ (לא במקרר) ורק את גרגירי האורז שיוצאים בקלות (ולא את אלו שנדבקו לתחתית הסיר - אל "תגרדו" אותם).
  • 4 להרתיח בסיר את חומץ האורז ביחד עם הסוכר והמלח לפי הטעם עד להמסה מלאה, למזוג מעל האורז, לערבב ויש לכם אורז סושי בקלי קלות!
  • 5 תיהנו חיוך

ציוד נדרש: סיר לאורז.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)56057
חלבונים (גרם)9.36 0.95
פחמימות (גרם)13013
מתוכן סוכרים (גרם)14.99 1.52
נתרן (מ"ג)6,636674.36
מים (גרם)599.4460.92
ויטמין B (מק"ג)2.850.29
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)22.232.26
ברזל (מ"ג)0.060.01
מגנזיום (מ"ג)6.170.63
אבץ (מ"ג)0.080.01
אשלגן (מ"ג)1.660.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0% 6.7% 93.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.