דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

626 גרם לכל המתכון

  • שום - 2 ראשים
  • שמן קנולה -  כוסות רגילות - סה"כ (450 מ"ל)
  • מלח - כף גדושה
  • פלפל אדום יבש חריף - 300 גרם
  • פלפל אדום יבש מתוק - 300 גרם

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אריסה
אריסה אדומה וטעימה
  • 1 להשרות את הפלפלים בקערה עם מים רותחים למשך כשעתיים.
  • 2 להניח מעל הפלפלים צלחת כדי שהפלפלים לא יצופו.
  • 3 לטחון את הפלפלים ביחד עם השום במטחנה ולהכניס לקערה.
  • 4 להוסיף את השמן והמלח ולערבב.
  • 5 לחלק לקופסאות ולהקפיא.
  • 6 להוציא כל פעם קופסה לפי השימוש.

הערך התזונתי לא כולל את 600 גרם הפלפלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 87.4% 1.9% 10.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 7.28 (7.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב