דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אריסה אדומה וטעימה

מצרכים למתכון

626 גרם לכל המתכון

  • שום - 2 ראשים
  • שמן קנולה -  כוסות רגילות - סה"כ (450 מ"ל)
  • מלח - כף גדושה
  • פלפל אדום יבש חריף - 300 גרם
  • פלפל אדום יבש מתוק - 300 גרם
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את הפלפלים בקערה עם מים רותחים למשך כשעתיים.
  • 2 להניח מעל הפלפלים צלחת כדי שהפלפלים לא יצופו.
  • 3 לטחון את הפלפלים ביחד עם השום במטחנה ולהכניס לקערה.
  • 4 להוסיף את השמן והמלח ולערבב.
  • 5 לחלק לקופסאות ולהקפיא.
  • 6 להוציא כל פעם קופסה לפי השימוש.

הערך התזונתי לא כולל את 600 גרם הפלפלים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)3,941629
חלבונים (גרם)9.16 1.46
פחמימות (גרם)488
מתוכן סוכרים (גרם)1.44 0.23
שומנים (גרם)414.72 66.25
מתוכם שומן רווי (גרם)27.13 4.33
נתרן (מ"ג)12,4271,985
סיבים תזונתיים (גרם)3.02 0.48
מים (גרם)84.4513.49
ויטמין B (מ"ג)4.10.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.03
ויטמין B3 (מ"ג)1.010.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.860.14
ויטמין B6 (מ"ג)1.780.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.320.69
ויטמין C (מ"ג)44.937.18
ויטמין E (מ"ג)0.120.02
ויטמין K (מק"ג)2.450.39
סידן (מ"ג)268.3242.86
ברזל (מ"ג)2.560.41
מגנזיום (מ"ג)36.325.8
זרחן (מ"ג)220.3235.19
אבץ (מ"ג)1.70.27
אשלגן (מ"ג)58092.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.360.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 87.4% 1.9% 10.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 7.28 (7.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.