דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פבלובה פרווה חגיגית
הקינוח הכי מרשים שיש
  • הכנת הפבלובה:
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 80 מעלות טורבו.
  • 2 בקערת מיקסר נקייה לחלוטין (חשוב שלא תהיה רטובה או עם שאריות שומן או סבון, אחרת לא יקציף!) להקציף על מהירות בינונית-גבוהה את החלבונים עם המלח עד שמתחיל להתקבל קצף לבן.
  • 3 להוסיף תוך כדי ההקצפה את הסוכר בהדרגה עד להטמעת כל הסוכר, ולהמשיך להקציף כ- 7-10 דקות עד שמתקבל קצף מאוד יציב.
  • 4 לנפות פנימה את אבקת הסוכר ולקפל בעדינות רק עד לאיחוד (ולא מעבר - לא להפיל את המסה).
  • 5 לצייר עיגול בגודל 22 או 24 על נייר אפייה, להפוך אותו ולהדביק את קצוות נייר האפייה עם מרנג למגש (כדי שלא יזוז באפייה)
  • 6 לזלף את המרנג שלנו בתוך העיגול בצורה מעגלית בצנטר לבחירתכם. אם יש לכם חור במרכז שלא זילפתם - יש למלא אותו במרנג וליישר. אם בחרתם בקוטר 22 ס"מ אז ניתן לזלף קומה נוספת באותה הצורה (ניתן גם להכין בלי שום צנטר - ראו בסוף הסרטון באינסטגרם: לשים את כל המסה במרכז ולמרוח אותה בצורה כזו שתיראה כמו קערה).
  • 7 לאפות את המרנג בתנור החם למשך 2-3 שעות עד שהמרכז הופך לקשה, אבל המרכז של הפבלובה עדיין רך והמרנג עדיין לבן.
  • הכנת קולי פירות היער:
  • 1 בסיר קטן לבשל על אש בינונית את כל המרכיבים למשך כ- 5-10 דקות עד שמתקבל רוטב בצבע עמוק והפירות עדיין שלמים.
  • 2 לערבב מדי פעם תוך כדי הבישול בזהירות כדי לא למעוך את הפירות.
  • 3 להעביר לצינון/לקירור עד להרכבת הקינוח.
  • הכנת הקרם:
  • 1 במיקסר על מהירות בינונית-גבוהה להקציף את כל המרכיבים עד לקבלת קרם מאוד יציב.
  • 2 שימו לב: לא להקציף יתר על המידה כי אז יתקבל קרם גרגירי.
  • ההרכבה (מומלץ כמה שיותר בסמוך להגשה):
  • 1 להניח את הפבלובה המצוננת שלנו על משטח.
  • 2 למלא במרכז בקרם בצורה אחידה ויפה.
  • 3 אם בחרתם לזלף - ניתן לזלף בצורה שאוהבים או לזלף באותה צורה של הפבלובה וליצור מראה גבוה ומרשים.
  • 4 למזוג את קולי פירות היער המצונן במרכז בצורה אסתטית ויפה. זהו - מתקבלת פבלובה פרווה חגיגית וטעימה ביותר שמתאימה לאירועים חגיגיים ומיוחדים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשמור במקרר. המתכון מתאים לפבלובה בקוטר 22 ס"מ גבוהה או 24 ס"מ נמוכה. הקרם הוא בכמות די גדולה כדי לתת גובה מרשים וגם כדי לתת אווריריות, אבל אפשר להכין גם חצי מהכמות ולשים מעט קרם - לבחירתכם.

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית בקוטר 22 ס"מ גבוהה או 24 ס"מ נמוכה.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 17% 2.5% 77.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב