מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קרקר שקדים שאתם הולכים להתמכר אליו
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
- 2 מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.
- 3 משטחים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי אחיד של כ- 3 מילימטר
- 4 אופים בתנור החם למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה קלה.
- 5 לצנן מחוץ לתנור וזהו - יש לכם קרקרים מקמח שקדים שתמיד כיף לנשנש!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
תכפילו כמויות דחוף!
ניתן לשמור בצנצנת אטומה למשך כשבועיים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.8% |
46.9% |
19.9% |
20.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב