דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרקרים מקמח שקדים
קרקרים מקמח שקדים
קרקר שקדים שאתם הולכים להתמכר אליו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 משטחים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי אחיד של כ- 3 מילימטר
  • 4 אופים בתנור החם למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה קלה.
  • 5 לצנן מחוץ לתנור וזהו - יש לכם קרקרים מקמח שקדים שתמיד כיף לנשנש!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תכפילו כמויות דחוף!

ניתן לשמור בצנצנת אטומה למשך כשבועיים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ירון!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)112410
חלבונים (גרם)3.93 14.36
פחמימות (גרם)415
מתוכן סוכרים (גרם)0.04 0.13
שומנים (גרם)9.23 33.75
מתוכם שומן רווי (גרם)0.7 2.55
נתרן (מ"ג)293.211,073
סיבים תזונתיים (גרם)2.52 9.21
מים (גרם)6.7124.54
ליקופן (מ"ג)00.01
ויטמין A (מק"ג)2.559.31
ויטמין B (מ"ג)52.570.19
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.93.29
ויטמין C (מ"ג)0.612.23
ויטמין E (מ"ג)0.030.13
ויטמין K (מק"ג)6.824.87
סידן (מ"ג)7.7228.24
ברזל (מ"ג)0.491.8
מגנזיום (מ"ג)1.324.83
זרחן (מ"ג)1.766.42
אבץ (מ"ג)0.030.09
אשלגן (מ"ג)19.0969.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.8% 46.9% 19.9% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.16 (1.71 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.