מצרכים למתכון
3.67 ק"ג לכל המתכון
- לפת - 10 יחידות בינוניות - סה"כ (2.4 ק"ג)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- סוכר - 4 כפות גדושות - סה"כ (68 גרם)
- תה קלאסי - יחידה (1 גרם)
- מים - 5 כוסות - סה"כ (1.2 ליטר)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן לפת של שבת
- 1 לקלוף את הלפת ולחתוך כל לפת לשמונה חתיכות.
- 2 לשים בסיר. להוסיף מים, מלח, תיון אחד ואת הסוכר.
- 3 לבשל על הגז כשעה.
- 4 להוריד מהאש ולסנן את המים (להשאיר רק כמה טיפות).
- 5 להניח את הסיר על פלטת שבת כל הלילה.
- 6 לפזר מעט מלח ולאכול בשבת!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18.7% |
0.7% |
6.6% |
74% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב