דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פטריות מלך היער צלויות ומתובלות
פטריות מלך היער של צ`רלי פדידה, צילום: ארן חן
  • 1 אופן הכנת הפטריות: מתבלים את הפטריות (4 פטריות מלך היער חתוכות לחצי) במעט מלח, פלפל שחור גרוס ו- 4 כפות שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 8 דקות, או עד שהן הופכות לצבע זהוב.
  • 2 הכנת המנה: כשהפטריות בתנור, מערבבים בקערה 4 כפות שמן זית, חומץ בלסמי, סילאן (דבש תמרים), מעט מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב עד להתמזגות הטעמים.
  • 3 בוזקים מעל הפטריות כאשר הן עדיין חמות ומגישים בטמפרטורת החדר.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 86.5% 4.5% 8.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 6.5 (6.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב