דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 488 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

  • תפוח אדמה - 4 יחידות גדולות - סה"כ (1.29 ק"ג)
  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    בצלים סגולים קצוצים
  • אבקת מרק בצל - 10 כפות גדושות - סה"כ (230 גרם)
  • קמח תופח - 4 כפות גדושות - סה"כ (100 גרם)
  • שמן זית - 8 כפות - סה"כ (80 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור עם בצל סגול
מתאבן נחמד ביותר לאירוח
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה.
  • 2 לחתוך בצורה הרצויה לתוך תבנית.
  • 3 לפזר מעל אבקת מרק בצל, קמח תופח ושמן זית ולערבב היטב.
  • 4 להכניס לתנור בחום 200 מעלות ל- 20 דקות.
  • 5 לאחר 20 דקות, להוסיף את הבצל הסגול הקצוץ, לערבב ולהכניס חזרה לתנור לעוד כ- 10 דקות נוספות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 13.3% 7.4% 76%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב