דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.77 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת בצל
ריבת בצל שמורחים על פטה כבד
  • 1 מקלפים בצלים ופורסים לרצועות.
  • 2 מטגנים בצל במחבת רחבה בשמן במשך כ- 5 דקות.
  • 3 אחרי כמה ערבובים מוסיפים למחבת את היין האדום, הסוכר החום והחומץ הבלסמי. מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה בין חצי שעה לשעה עד שרוב או כל הנוזלים מתאדים. מערבבים מדי פעם.
  • 4 מקררים ומעבירים לכלי אחסון אטום. שומרים במקרר.
  • 5 משתמשים בריבה בתור תוספת לטוסט עם פטה כבד או לכל מנה אחרת, למשל חביתה או סלט.
  • הערות:
  • 1 אפשר להשתמש בבצל לבן.
  • 2 אפשר להשתמש בסוכר לבן.
  • 3 אפשר להפחית את כמות הסוכר ל- 3-4 כפות - זה עדיין ייצא מתוק. בהתאם, אפשר להפחית קצת את כמות החומץ הבלסמי.
  • 4 אפשר להשאיר מעט נוזלים (סירופ) בסוף הבישול או לבשל עד אידוי מלא.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. תכולה: כחצי ק"ג ריבת בצל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 5.3% 4.6% 85.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב