דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ריבת בצל
ריבת בצל
ריבת בצל
ריבת בצל שמורחים על פטה כבד

מצרכים למתכון

1.77 ק"ג לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים בצלים ופורסים לרצועות.
  • 2 מטגנים בצל במחבת רחבה בשמן במשך כ- 5 דקות.
  • 3 אחרי כמה ערבובים מוסיפים למחבת את היין האדום, הסוכר החום והחומץ הבלסמי. מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה בין חצי שעה לשעה עד שרוב או כל הנוזלים מתאדים. מערבבים מדי פעם.
  • 4 מקררים ומעבירים לכלי אחסון אטום. שומרים במקרר.
  • 5 משתמשים בריבה בתור תוספת לטוסט עם פטה כבד או לכל מנה אחרת, למשל חביתה או סלט.
  • הערות:
  • 1 אפשר להשתמש בבצל לבן.
  • 2 אפשר להשתמש בסוכר לבן.
  • 3 אפשר להפחית את כמות הסוכר ל- 3-4 כפות - זה עדיין ייצא מתוק. בהתאם, אפשר להפחית קצת את כמות החומץ הבלסמי.
  • 4 אפשר להשאיר מעט נוזלים (סירופ) בסוף הבישול או לבשל עד אידוי מלא.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. תכולה: כחצי ק"ג ריבת בצל.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לבלוג המרכיב הסודי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,70496
חלבונים (גרם)18.07 1.02
פחמימות (גרם)33319
מתוכן סוכרים (גרם)256.08 14.44
שומנים (גרם)20.85 1.18
מתוכם שומן רווי (גרם)1.6 0.09
נתרן (מ"ג)109.746.19
סיבים תזונתיים (גרם)18.03 1.02
מים (גרם)1,36576.97
ויטמין B (מ"ג)7.660.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.550.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.370.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.880.16
ויטמין B5 (מ"ג)1.780.1
ויטמין B6 (מ"ג)1.880.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)197.5511.14
ויטמין C (מ"ג)66.983.78
ויטמין E (מ"ג)0.260.01
ויטמין K (מק"ג)7.40.42
סידן (מ"ג)472.5126.65
ברזל (מ"ג)5.780.33
מגנזיום (מ"ג)191.6310.81
זרחן (מ"ג)519.529.3
אבץ (מ"ג)3.120.18
אשלגן (מ"ג)2,736154.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.940.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.90.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.350.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.350.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 5.3% 4.6% 85.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?