דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה קרה ומשמש
עוגת גבינה על בסיס טעם המשמש
  • התחתית:
  • 1 טוחנים במעבד מזון את הפתי בר למצב "חול". ממיסים חמאה ומאחדים.
  • 2 מעצבים בתבנית (תבנית קפיצית 26) ומעבירים למקרר עד הרכבת העוגה.
  • מלית הגבינה והמשמש:
  • 1 מסננים היטב את המשמשים.
  • 2 מקציפים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה וחלקה.
  • 3 יוצקים 3/4 מהבלילה על תחתית הפירורים.
  • 4 מסדרים במרכז העוגה את חצאי המשמש.
  • 5 יוצקים את שאר הגבינה ומיישרים.
  • 6 מכניסים למקרר לשעה.
  • שכבת הג`לי:
  • 1 מכינים לפי ההוראות על גבי הקופסא.
  • 2 מצננים מעט ושופכים על העוגה.
  • 3 מכניסים למקרר ל- 6 שעות לפחות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.9% 10.7% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב