מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אורז משודרג ולא בנאלי
- 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את האטריות וממשיכים בטיגון כ- 3 דקות נוספות (להיזהר שהאטריות לא תישרפנה).
- 3 מוסיפים את האורז, מערבבים קלות, מוסיפים את המים הרותחים והמלח, ונותנים לסיר לרתוח כ- 3-4 דקות.
- 4 מנמיכים את הלהבה להכי נמוכה לכ- 15-20 דקות בישול נוספות עם מכסה עטוף במגבת.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עלות משוערת 8 ₪
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הבצל המטוגן נותן לאורז טעם קצת מתוק ומשגע.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
7% |
9.7% |
82.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב