דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (כ- 70 עוגיות מרוקאיות לתה (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות מרוקאיות לתה
אין עוגיות שמתאימות יותר לתה
  • 1 יוצרים תערובת פירורית עם המרגרינה ועם כמחצית מכמות הקמח. מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל ואבקת האפייה, ומערבבים לתוך התערובת.
  • 2 מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת הלימון והשמן, ממשיכים ללוש, מוסיפים את שאר הקמח, הקוקוס והשומשום בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד.
  • 3 מכניסים את הבצק למכונת בשר כשעליה מורכב החלק המיוחד לעוגיות. חותכים את הבצק לרצועות באורך של כ- 8 ס"מ.
  • 4 מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 12 דקות עד להזהבה קלה.
  • 5 מגישים עם התה או הקפה ונהנים מעוגיות מרוקאיות טעימות ביותר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הקוקוס והשומשום אפשר לקלות מעט לפני שמוסיפים לבצק, כך הטעם יותר מורגש בעוגיות.

אפשר גם לרדד את הבצק ולקרוץ עוגיות או בעזרת גלגלת זיגזג לחתוך רצועות מלבניות. בנוסף, אפשר גם ליצור צורה של כעך ממש כמו העוגיות המלוחות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 29.6% 7.7% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב