דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

140 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוקטייל פריזיאן
שילוב נהדר של טעמים בקוקטייל אחד
  • 1 מכניסים את כל המרכיבים (ללא ה- Perrier) לתוך שייקר.
  • 2 מנערים ללא קרח.
  • 3 מוסיפים עוד קרח לשייקר ומנערים שוב.
  • 4 מוסיפים את ה- Perrier לשייקר ומסננים לכוס מארי אנטואנט מקוררת.
  • 5 לרוויה חיוך
טיפ למתכון
לקישוט - פלחי תפוח וטיפות אנגוסטורה ביטר.

ציוד נדרש: כוס מארי אנטואנט מקוררת.

נרקח ע"י ישי בן אור. הערך התזונתי לא כולל את הוודקה בטעם אגס, סירופ האלדרפלאוור, האנגוסטורה ביטר, פלחי התפוח לקישוט וה- Perrier בטעם לימון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 0.3% 13.4% 85.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב