דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

200 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (כ- 200 יחידות בייגלה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בייגלה ביתי מקמח כוסמין מלא
בייגלה כייפי ובריא לנישנוש
  • 1 לערבב יחד את כל מצרכי הבצק.
  • 2 להכין 2 צלוחיות - אחת עם מים וסילאן והשנייה עם שומשום מלא.
  • 3 ליצור צורות של בייגלה (ליצור צורת נקניק, ולחבר בין הקצוות), ולסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 לטבול כל בייגלה במים עם הסילאן, מיד לאחר מכן בשומשום ולהחזיר לתבנית האפייה.
  • 5 לאפות 15-20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
  • 6 נישנוש טעים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מלח הימלאיה עבה על השומשום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 21.6% 14.1% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב