דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממליגה
מעדן אמיתי של רומנים
  • 1 מרתיחים את ליטר המים בסיר.
  • 2 מוסיפים את המלח והמרגרינה (או החמאה), וממשיכים עד שהיא נמסה.
  • 3 מוסיפים את הצימוקים וקמח התירס, מערבבים וממשיכים בבישול על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי למשך כרבע שעה לפחות עד שמתקבלת ממליגה רומנית מושלמת.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: להפוך את הסיר על צלחת הגשה, לפזר מעט סוכר חום וקינמון, ולפרוס כמו עוגה (הממליגה מתקשה מהר מאוד). מומלץ לאכול את הממליגה שהיא חמה. במידה והיא מתקררת - אני פורסת לי פרוסה ומחממת במיקרוגל כמה דקות.

אם מוזגים לצלחת ממש ברגע שמכבים את האש - אפשר לאכול אותה כמו דייסה סמיכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 20% 5.8% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב