מצרכים למתכון
22 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (10-12 פרוסות מכל לחם)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לחם קימל ביתי
- 1 לערבב את כל המצרכים, ללוש לבצק רך יחסית ולהתפיח כשעה וחצי, עד שהבצק יכפיל את עצמו (הבצק נדבק לידיים בגלל שהוא רך, אז לשמן מעט את הידיים בעת הלישה).
- 2 שוב להתפיח כחצי שעה.
- 3 לחלק את הבצק לחצי, כל חצי לגלגל לכדור ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית.
- 4 להתפיח שוב כ- 20 דקות. לפזר מעט מאוד קמח (בערך כף) על כדורי הבצק.
- 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהלחם משחים.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: 2 תבניות רגילות של תנור - כל לחם בתבנית. אפשר לאפות גם בתבניות עגולות חד פעמיות מספר 26.
סה"כ יוצאים 2 לחמים - 10-12 פרוסות מכל לחם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
12.4% |
11.1% |
75.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב