דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חרוסת עיראקית
חרוסת מתוקה עם סילאן, בוטנים ושקדים
  • 1 קולים את הבוטנים עם מלח או קונים מוכן.
  • 2 מרסקים את הבוטנים הקלויים והשקדים הטבעיים במוט ידני או במעבד מזון (אפשר גם ריסוק גס - כל אחד לפי טעמו).
  • 3 מערבבים את התערובת המרוסקת עם הסילאן.
  • 4 להתענג חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה במידה וקולים את הבוטנים בקלייה ביתית. החרוסת העיראקית מתוקה מאוד בזכות הסילאן ולכן קשה לאכול ממנה הרבה - מומלץ לאכול עם מצה שטיפה שוברת את המתיקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 24.3% 11.6% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב