דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אוזני המן ביתיות במילוי פרג בנוסח אשכנז
אוזני המן אשכנזיות
  • 1 לערבב את מצרכי הבצק וללוש היטב לבצק רך.
  • 2 להתפיח את הבצק כשעה וחצי עד שיכפיל את עצמו.
  • 3 בינתיים לבשל את הפרג הטחון ביחד עם כל חומרי המילוי הנוספים על להבה נמוכה ולקרר.
  • 4 לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי, לשטח ביד כל כדור ולהניח כפית
  • מהמילוי.
  • 5 לסגור בצורת אוזני המן ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שמשחים. לפדר מעל אבקת סוכר ולהגיש.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

יוצאים כ- 20 אוזני המן קטנים. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 25% 8.3% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב