מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות בייגל)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הבייגלה שמוכרים בסמטאות ירושלים
- 1 לשים מכל החומרים (חוץ מהשמן) בצק רך ונעים, ועושים ממנו עיגול. אפשר ללוש ביד כ- 10 דקות או במיקסר כ- 5 דקות.
- 2 יוצקים מעל את השמן ומורחים על הבצק.
- 3 נותנים לבצק לנוח רבע שעה. חשוב להתפיח כשהבצק עגול והשמן מרוח עליו.
- 4 מחלקים את הבצק ל- 20 עיגולים, מכל עיגול יוצרים צורת בייגל או כעך ומתפיחים במשך חצי שעה.
- 5 מרתיחים סיר גדול עם מים. כשרותח מוסיפים בעדינות בייגל לסיר כל פעם מכניסים 2-3 בייגלים ומבשלים 30 שניות מכל צד.
- 6 מוציאים לתבנית אפייה וזורים שומשום, קצח, מלח גס, פטרוזיליה יבשה, זעתר ומה שאוהבים.
- 7 אופים בתנור על 220 מעלות במשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
4.9% |
12.3% |
82.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב