דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (כ- 2 כוסות או כוס אחת גדולה)

  • סוכר - 8 כפיות שטוחות - סה"כ (40 גרם)
    לפי הטעם
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    רותחים
  • נענע - 2 חופנים - סה"כ (16 גרם)
    לפי הטעם (ללא גבעולים)
  • לימון ללא קליפה - יחידה בינונית (111 גרם)
    פלחי לימון ללא קליפה
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי - לפי הטעם
  • קרח - 2 תבניות של 14 קוביות כל אחת
    לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ברד לימונענע
ברד ביתי בטעם לימונענע
  • 1 ליצור מי סוכר על ידי ערבוב הסוכר בחצי כוס מים רותחים ולצנן.
  • 2 לשטוף את הנענע היטב.
  • 3 להוסיף את כל המצרכים אל המג`ימיקס/הבלנדר ולטחון עד שהופך לברד במרקם הרצוי (ניתן להפחית מהלימון למי שלא אוהב את הלימונענע חמוצה מדי. כמו כן, ניתן להוסיף עוד נענע לפי הטעם - אין פה חוקים).
  • 4 לשתות לרוויה!
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בכוס עם פלח לימון, עלי נענע, קש ודובדבן מסוכר.

ציוד נדרש: מג`ימיקס או כל מעבד שטוחן קרח.

לוודא שמוציאים מהלימון הקלוף את הגלעינים (ניתן להשתמש גם בחצי לימון קלוף ולא בלימון שלם לטעם חמוץ מעודן יותר).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 0.7% 3% 89.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב