דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פיצוחים
עוגת ביסקוויטים ופיצוחים
  • 1 לערבב את המצרכים של התחתית (חוץ מספריי השמן), לאחד לכדור ולהניח במקרר 5 דקות.
  • 2 לשטח בתוך תבנית משומנת כולל הדפנות בשכבה אחידה.
  • 3 לפזר את כל הפיצוחים על התחתית.
  • 4 לפזר מעל 4 כפות סילאן (או דבש) ולאפות בחום של 180 למשך כ- 25 דקות או עד שעוגת הפיצוחים מזהיבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם כמויות הפיצוחים לפי הטעם וגם להוסיף פיצוחים אחרים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 32.3% 10.6% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב