דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת ביסקוויטים ופיצוחים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את המצרכים של התחתית (חוץ מספריי השמן), לאחד לכדור ולהניח במקרר 5 דקות.
  • 2 לשטח בתוך תבנית משומנת כולל הדפנות בשכבה אחידה.
  • 3 לפזר את כל הפיצוחים על התחתית.
  • 4 לפזר מעל 4 כפות סילאן (או דבש) ולאפות בחום של 180 למשך כ- 25 דקות או עד שעוגת הפיצוחים מזהיבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם כמויות הפיצוחים לפי הטעם וגם להוסיף פיצוחים אחרים.
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)418 קלוריות507 קלוריות
חלבונים8.2 גרם9.9 גרם
פחמימות41 גרם50 גרם
מתוכן סוכרים3.4 גרם4.2 גרם
שומנים24.9 גרם30.2 גרם
מתוכם שומן רווי6.3 גרם7.6 גרם
נתרן87.5 מ"ג106.1 מ"ג
סיבים תזונתיים2.8 גרם3.4 גרם
מים844.3 מ"ג1,023.3 מ"ג
ויטמין A1.5 מק"ג1.9 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)262.3 מק"ג318 מק"ג
ויטמין B147.9 מק"ג58 מק"ג
ויטמין B210.2 מק"ג12.4 מק"ג
ויטמין B375.9 מק"ג92 מק"ג
ויטמין B531.1 מק"ג37.7 מק"ג
ויטמין B694.4 מק"ג114.4 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B92.9 מק"ג3.5 מק"ג
ויטמין C293.3 מק"ג355.6 מק"ג
ויטמין E126.5 מק"ג153.3 מק"ג
סידן9.6 מ"ג11.6 מ"ג
ברזל392.9 מק"ג476.3 מק"ג
מגנזיום6.7 מ"ג8.2 מ"ג
זרחן27.1 מ"ג32.8 מ"ג
אבץ128.3 מק"ג155.6 מק"ג
אשלגן66.7 מ"ג80.9 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות740 מ"ג897 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 314 מ"ג16.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6726.1 מ"ג880.1 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות1.3 גרם1.6 גרם
חומצת שומן אולאית-אומגה 91.2 גרם1.5 גרם

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 32.3% 10.6% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.