דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב עם שומשום קלוי
סלט כרוב טעים כחלק מהמנות הראשונות
  • 1 לפזר את המלח על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד.
  • 2 במחבת יבשה לקלות את השומשום עד שמזהיב תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • 3 לקרר מעט, להוסיף את שאר מצרכים ולבחוש היטב (במקרה הצורך אפשר להוסיף עוד תבלינים).
  • 4 לשפוך את הרוטב על הכרוב לערבב היטב.
  • 5 להניח בצד כשעה לספיגת הטעמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן ספיגת הטעמים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 21.3% 10.1% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב