דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט כרוב טעים כחלק מהמנות הראשונות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר את המלח על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד.
  • 2 במחבת יבשה לקלות את השומשום עד שמזהיב תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • 3 לקרר מעט, להוסיף את שאר מצרכים ולבחוש היטב (במקרה הצורך אפשר להוסיף עוד תבלינים).
  • 4 לשפוך את הרוטב על הכרוב לערבב היטב.
  • 5 להניח בצד כשעה לספיגת הטעמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן ספיגת הטעמים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15081
חלבונים (גרם)3.5 1.88
פחמימות (גרם)1910
מתוכן סוכרים (גרם)4.92 2.64
שומנים (גרם)7.44 3.99
מתוכם שומן רווי (גרם)0.65 0.35
נתרן (מ"ג)393.17210.93
סיבים תזונתיים (גרם)4.61 2.47
מים (גרם)141.976.12
ויטמין A (מק"ג)7.74.13
ויטמין B (מ"ג)1.10.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.360.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)66.1835.5
ויטמין C (מ"ג)56.3330.22
ויטמין E (מ"ג)0.230.12
ויטמין K (מק"ג)116.9662.75
סידן (מ"ג)148.5579.69
ברזל (מ"ג)0.720.39
מגנזיום (מ"ג)18.479.91
זרחן (מ"ג)40.0121.47
אבץ (מ"ג)0.280.15
אשלגן (מ"ג)316.32169.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 21.3% 10.1% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.