דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 171 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס אפוי בתנור
צ`יפס אפוי בריא יותר ממטוגן
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרצועות עבות יחסית.
  • 2 מרתיחים מים בסיר, מבשלים את תפוחי האדמה למשך כ- 5 דקות (לא יותר) ממש לריכוך קל ומסננים מהנוזלים.
  • 3 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות (אפשר גם טורבו).
  • 4 מניחים את רצועות הצ`יפס בתבנית עם נייר אפייה, מתיזים כמה מנות של ספריי שמן על הצ`יפס ומפזרים את המלח לפי הטעם (אם אין ספריי שמן אפשר פשוט לפזר שמן רגיל).
  • 5 אופים בתנור למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה. מתקבל צ`יפס אפוי בתנור טעים ובריא יותר!
  • 6 בתיאבון חיוך

נסו להכין צ`יפס אפוי בתנור ותיווכחו לדעת שהוא לא פחות טעים מצ`יפס מטוגן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 2.3% 7.7% 84.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב