דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

778 גרם לכל המתכון

  • חומץ 5% - 1/2 בקבוק פלסטיק (1 ליטר)
  • אבקת קארי - 2 כפות שטוחות - סה"כ (12 גרם)
    קארי חמוצים - אבקת עמבה
  • מלח -  כפות שטוחות
    לפי הטעם
  • מים - כוס (240 מ"ל)
    לפי הצורך
  • שום פרסי יבש - 1/2 ק"ג
    פרוס
  • פלפלים אדומים יבשים וחריפים - 4-5 יחידות

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שום פרסי כבוש
שום פרסי בכבישה ביתית
  • 1 להשרות את השום הפרסי היבש בהרבה מים למשך כיממה, ומדי פעם להחליף את המים (מומלץ להחליף לפחות פעמיים).
  • 2 לשים את השום (שתפח מעט לאחר ההשריה) בצנצנת גדולה, להוסיף את שאר המרכיבים ולנער היטב את הצנצנת.
  • 3 להניח בצד למשך 3-4 ימים. ניתן לנער קלות את הצנצנת מדי פעם.
  • 4 הרי לכם מעדן שום פרסי - בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את השום הפרסי היבש והפלפלים האדומים החריפים היבשים. יחס החומץ והמים הוא כ- 1:2.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
28.2% 11.7% 10.7% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב