מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה
- קמח לבן - 500 גרם
- סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
- מלח שולחן עדין - כפית שטוחה
- מים - 2 כוסות קטנות - סה"כ (400 מ"ל)
- בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
- שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- שמרים יבשים - כף
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת נהדרת ללחם
- 1 לנפות את הקמח לקערה, להוסיף את הסוכר והמלח ולערבב.
- 2 להוסיף את השמרים ולערבב.
- 3 לחמם את המים לדרגת מים פושרים ולהוסיף בהדרגה לקערת הקמח. ללוש היטב ולהניח להתפחה (אם הבצק יוצא דביק מדי יש להוסיף מעט קמח).
- 4 לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולטגן בשמן עד הזהבה.
- 5 לאחר שהבצק תפח יש להחדיר פנימה את הבצל המטוגן שהתקרר וללוש שנית.
- 6 לשמן תבנית מאורכת ולהניח את הלחם בתבנית להתפחה שניה.
- 7 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות את הלחם כמחצית השעה או עד שהבצק מזהיב.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
4.9% |
11% |
83.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב