מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- לפת - 1 ק"ג
- תה קלאסי - 3 יחידות - סה"כ (3 גרם)
- סוכר - 5 כפות שטוחות
- מים - ליטר
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לפת מבושלת לחורף
- 1 לקלף את הלפת (להשאיר מעט מהקליפה) ולשטוף היטב.
- 2 לחתוך כל לפת לרבעים.
- 3 להרתיח את המים (כליטר מים), להוסיף את הלפת, הסוכר ושקיקי התה.
- 4 לבחוש היטב ולבשל כחצי שעה על להבה נמוכה עד שהלפת תתרכך.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13% |
0.5% |
4.6% |
81.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב